© 2019 PoleGym Middelburg

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Twitter Icon

Workshops

Workshops

 

Ben jij op zoek naar een super gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfs of vriendinnen uitje. Dan ben je bij PoleGym aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van workshops. Zowel op lokatie als in onze studio te boeken. Zie hier de ruime mogelijkheden. Voor meer informatie of reserveren kunt u mail naar: Mariek_maas@hotmail.com

Workshop sportief paaldansen  

Tijdens deze sportieve workshop leer je enkele draaien in en rond de paal. Zitten, klimmen en ook staan in de paal komen aan bod. Daarna gaat iedereen die wilt ook op zijn kop. Deze workshop is te boeken tot 20 personen.

Workshop sexy pole  

Tijdens deze workshop leer je eerste enkele basis moves die daarna samen een sexy routine vormen. Deze super leuke workshop is te boeken tot 12 personen. Neem zelf je hakken en kniebeschermers mee.

 

Workshop chair dance 

Tijdens deze workshop leer je eerste enkele basis moves in en rond een stoel die daarna samen een sexy routine vormen. Deze super leuke workshop is te boeken tot 8 personen. Neem zelf je hakken 

Workshop twerken  

In deze super gezellige workshop leer je eerst de basis gevolgd door een toffe choreo.

Workshop burleske   

Tijdens deze workshop leer je eerste enkele basis moves die daarna samen een sexy routine vormen. Deze super leuke workshop is te boeken tot 12 personen. Neem zelf eventueel hakken mee.

Duur van de workshop

Groepen tot 6 personen 60 minuten

Groepen vanaf 6 personen 90 minuten

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now